Glazen Schuifpanelen

Met de CFM terrasoverkapping glazen schuifdeuren geniet u bij mooi weer van uw tuin en maakt u bij slecht weer een afgesloten ruimte van uw terras.
De schuifdeuren zijn toepasbaar op alle terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports. Bij terrasoverkappingen kunt u de voorkant en zijkanten afsluiten met de schuifdeuren.
 

De Prijzen in onze webshop zijn inclusief montage, funderings koker welke ingegraven en ondersteund wordt dmv poeren. De onder rail van het schuifpaneel wordt rechtstreeks op de koker gemonteerd.

Daarbij komt dat wij uw straatwerk herstellen.

 
 
 

                                                                                                      CFM maakt gebruik van 4 rail systeem                                                                                                                                                   Onderrail is geannoiseerd zodat de weersomstandigheden er geen vat op kunnen krijgen. Bovenrail is gepoedercoat in de kleur van de overkapping (RAL 9001 of RAL 7016)
Het glas heeft een dikte van 10mm en is gehard. Het glas is verzet geslepen zodat er geen scherpe randen aan zitten. Het glas kan ook voorzien worden van een handgreep zodat u deze eenvoudiger open en dicht kunnen schuiven.
 
De glaspanelen kunnen in verschillende inbouwhoogtes geplaatst worden:

-2085 mm, 2135mm, 2185mm, 2235mm, 2285mm, 2325mm, 2385mm, 2435mm, 2485mm, 2585mm en 2685mm.

 
Boven rail is voorzien van borstels zodat het glas eenvoudig glijdt, Het glas rijdt eenvoudig licht over de onder rail door de speciaal ontwikkelde rollers die in de glas sledes gebruikt worden
 

 
 
De panelen kunt u per set bestellen welke geschikt zijn voor een bepaalde afmeting in onze webshop